Scris de SirGolatZzo Sam Mar 29, 2014 9:45 am
Chirica ~ a scris: SirGolatZzo a scris: Chirica ~ a scris:Teplice - Juventus 3-2
un gunoi de copil , mi se plange ca lui nu ai merge hostu si sa jucam pe al meu
)) auzi la el nu ai merge , cu cn plm vorbeste ala
)
in fine jucam la mn si milogu asa pomanagiu castiga cu un penalty si un gol de toata jena , cu o pase la portar si ala o scapa printre picioare si MILOGU ASTA CE PUTEA SA FACA DECAT SA DEA UN GOL SI EL CA POMANAGIU ....
Eu ratam si pomana asta dadeal kkaturi de goluri ...
NU AI U FATA BA POMANA DE UEL ........... AI AVUT NOROK CA TE-A TRECUT ALA DE REAL MADRID , CA O SUGEAI CU ALA .. MILOGU DREQ. SI TU IMI SPUI CA EU MA OFTIK , MAI BN NU ZICI NIK SI TACI DREQ SA TE IA CAND BATI CU NISTE GOLURI DE AMATORI, SI MAI SI PLANGI SA NU FI TU HOSTU . .
PUN PARIU CA ESTI 1000% LA 10000% 0 DAK JOC PE HOSTU TAU
))
ORICUM ESTI PRAF SI FARA HOST.
ba muie vrei sa iti arat statistica care a fost mai bun ? sa vezi ce posesie aveai de 40 ? =)))))))) fifaristu pulii mele makar taci din gura :-j si ce is eu de vina daca fundasul si portarul tau is prosti =))) si din penalty nu is eu arbitru sa decid daca e sau nu penalty asa ca taci din gura ne mai intalnim noi si vom vedea care da scor =))))) sclavule
arata ma prostule statistica aia de 40% pe care o am , chiar vreau sa o vad
))))) am impresia ca aia e a ta
)
fundasu si portaru meu is prosti ? ala se numeste norok ba pomana proasta , care tu ai avut , si tu vrei sa zici ca imi dai scor cand ne intalnim iar
)))))))))))))))) ?????????hahaha loool
chiar vreau sa vad dak treci jumatea si dak oi face faza cv de gol , sau dak nu la pomana atunci ca asta sti jucator 0
)) si apropo o sa jukam pe hostu tau
) sa vedem ce o sa mai zici si atunci
)))))) milog pomanagiu
)
P.S: nush care e sclav bai pomana
)) cred ca u esti ala sclav care a dat 2 goluri la pomana
)) SCLAVETE
(